لطفاً همه بخوانيد : كمكي براي جلوگيري از تاپيكهاي تكراري در انجمن
سلام
عرض ادب و ارادت خدمت همه دوستان عزيز
و با اجازه از مسيحا جان و بقيه كاربرا
همه روزه شاهد تاپيكها و پستهاي تكراري در انجمن هستيم (و متأسفانه جستجوي سايت فعلاً فقط براي مطالب انگليسي خوب جواب ميده و براي مطالب فارسي هنوز نه كه اين مشكل هم به سايت برنميگرده و بحث دامين و .. هست كه ما كاري به اون نداريم)
راهكار تقريباً خوبي در نظر گرفتيم كه من خودم هميشه امتحان ميكنم و خوب هم جواب ميده براي جلوگيري از مطالب تكراري زدن. و اون راه كار اينه :
از جستجو گر گوگل استفاده ميكنيم كه عنوان تاپيك و مطلبي كه ميخوايم در انجمن ارسال كنيم رو در گوگل مينويسيم (عكس و يا نوشته و هرچي باشه تو همون صفحه گوگل بخش Web مينويسيم) مثلاً من ميخوام تاپيكي با اين عنوان بزنم داستان كوتاه، بايد تو اون باكس سرچر بنويسم
داستان كوتاه در ميهن يو دقيقاً به همين شكل . و دقت كنيد كه حتماً براي دقيق تر شدن جستجو عبارت در ميهن يو در آخر عنوان بايد نوشته بشه. وقتي كه داستان كوتاه رو گوگل پيدا كرد من به راحتي ميام پشت بند اون تاپيك داستانمو رو ارسال ميكنم.
و لازم دونستم كه خدمتتون عرض كنم كه در ارسال تاپيك در جاي خودشون هم دقت بيشتري مبذول بفرمائيد.
مثلاً عكس رو نبايد در بخش مطالب جالب و خواندني پست بزنيم. چون انجمن عكس خودش بخشهاي مختلفي داره كه ميبايست اونجا عكسها ارسال شوند.
نكته ديگه كه براي تشكر از پستها فقط دكمه تشكر رو بزنيد و ميتونيد از امتياز به كاربر هم استفاده كنيد. و ازنوشتن ممنون و خوب بود و ... خودداري كنيد و ارسال شكلك هم جزء اسپم هست كه لطفاً مراعات كنيد.
ممنون
اميدوارم اين مطالب بتونه كمكي براي بالا بردن و بهبود مطالب سايت بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)