سلام مهمان عزیز؛

خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد

مجموعه کامل انیمیشن پلنگ صورتی  گیـــاه جیـــبی
گردنبند ۲ پـــروانه چراغ قوه زوم دار پلیس آتلیه مسیحا

تابلو اعلانات

ashpazi فراموش نمیکنم تا فراموش نشوم

Submit Thread to FaceBook / فیس بوک هوادار Mihanu در فیس بوک شوید ( لایک بزنید )

Submit Thread to Twitter / تویتر دنبال کننده Mihanu در تویتر شوید ( دنبال کنید )

Mihanuعضویت در گروه اینترنتی میهن یو | دریافت روزانه عکس / مطالب خواندنی و آموزشی , جدیدترین اخبار ...

Mihanu هرگونه بحث سیاسی و استفاده از آواتار و امضاء با این مضمون در این انجمن ممنوع میباشد و در خواست می شود به هیچ وجه وارد این مباحث نشوید

Loading
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1لایک ها
  • 1 Post By M A R Y A M

موضوع: دختری 21 ساله که کسب و کارش را 100میلیون دلار فروخت+عکس

M A R Y A M آواتار ها
    وضعیت : M A R Y A M آنلاین نیست.
    تشکر شده 8,451 در 5,157 پست

ویترین امتیازات

na دختری 21 ساله که کسب و کارش را 100میلیون دلار فروخت+عکس

در سال ۲۰۰۵، کاترین کوک ۱۵ ساله و برادر ۱۶ ساله اش دیوید، برای شروع کارشان ایده ای داشتند. ایده آن ها این بود که افراد بتوانند از طریق یک شبکه اجتماعی، از روش های مجازی، دوستان واقعی پیدا کنند. البته از دیگر اهداف این شبکه اجتماعی، ارائه تفریحات تحت وب بود. مانند بازی های مختلف، دیدن فیلم های تلویزیونی و … ‏

این دختر جوان حالا ۱۰۰ میلیون دلار ثروت دارد ‏ دانش آموزان ۱۵ و ۱۶ ساله مشغول به کار شدند و وب سایت MyYearbook را راه انداختند.

در یک دوره ۶ ساله، آنها توانستند ۱۷ میلیون دلار سرمایه جذب کنند. تعداد کاربران سایت به ۲۰ میلیون نفر رسید و این سایت از بازدید صفحه ماهیانه ای برابر ۱٫۲ میلیارد برخوردار شد. ‏ ‏ روز گذشته، این شبکه اجتماعی، پا به یک معامله ۱۰۰ میلیون دلاری گذاشت و به شرکت Quepasa پیوست.

شرکت خریدار ۸۲ میلیون دلار این پول را به صورت سهام پرداخت کرده و ۱۸ میلیون دلار باقی مانده را به صورت پول نقد پرداخت می کند. ‏ ‏ جف کوک، مدیر عامل MyYearbook که برادر بزرگتر کاترین و دیوید محسوب میشود، نامه ای به بیش از ۱۰۰ کارمند این شرکت نوشت و گفت: “من این را یک خروج یا یک پایان نمی دانم.

من این مساله را به عنوان پایان یک شروع در نظر می گیرم و باور دارم که ما محصولات بسیار خلاقانه تری برای ساختن داریم. ” ‏ ‏ به هر حال این خواهر و برادر جوان توانستند با چند سال کار، ثروتی ۱۰۰ میلیون دلاری برای خود دست و پا کند و حالا در سن ۲۱ سالگی می تواند به فکر بازنشستگی باشد. ‏
    S!l3nt likes this.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دل‌ من محکمه ایست

که به من می‌گوید:

همه را دوست بدار،

به همه خوبی‌ کن،

و اگر بد دیدی،

دل‌ به دریای محبت بزن و بخشش کن

2. 3 کاربر از پست مفید M A R Y A M تشکر کرده اند .